lauantai 29. tammikuuta 2011

Me encanta google-kääntäjä :)!

Asunnon etsintä jatkuu edelleen. Eilen kävin katsomassa kahta asuntoa, mutta molemmissa oli kissat. Olen niille otuksille allerginen joten harmi, sillä toinen olisi ollut Plaza Mayorilla ja muutenkin todella kiva. Maanantaille on kuitenkin sovittuna jo kaksi näyttöä joten vielä en ole vaipunut epätoivoon asunnon löytymisen suhteen. Hostelli on tosin varattuna vain sunnuntaihin, joten täytyy käydä kohta kysymässä onko huoneita vielä vapaana, vai joudunko vaihtamaan hostellia. Google-kääntäjä, tuo yliopiston espanjan kurssiltakin tuttu ystäväni on ollut iso apu ilmoituksia tavatessa ja soitellessa. Kerrassaan verraton keksintö, kunhan muistaa laittaa kieleksi suomen sijaan englannin.

Asunnon etsimisen lomassa olen ehtiny jo vähän shoppaillakin. Kauppoja täällä on enemmän kuin laki sallii ja menossa on alennusmyyntien loppuhuipentuma, alenukset ovat joka puolella -70%. Toistaiseksi olen kuitenkin pysynyt kohtuudessa ja ostellut vain vähän koruja ja pari paitaa. Rahaa menee muutenkin, etenkin ulkona syömiseen, kun jokainen ateria aamupalasta lähtien on syötävä ulkona.

Eilen kävin myös ensimmäistä kertaa kunnolla tutustumassa Madridin  yöelämään, ja täytyy myöntää, että se on maineensa veroinen. Alkuillasta istuskelimme suomalaisen kaverini ja hänen ruotsalaisen ystävänsä kanssa Malasañassa. Malasaña on boheemi kaupunginosa Solin pohjoispuolella jossa on paljon pieniä katuja, joiden varrella paljon pieniä ravintoloita. Muutaman drinkin jälkeen menimme käymään kotibileissä, joissa ihmisiä mm. Espanjasta, Ranskasta ja Kanadasta. Bileistä jatkoimme iltaa porukalla vielä yökerhoon. Sisäänpääsy oli 10 euroa, mutta hintaan kuului yksi drinkki. Poistuimme yökerhosta joskus kuuden jälkeen, mutta bileet sisällä jatkuivat vielä.

Yritän jaksaa kaivaa kameranikin jossain vaiheessa esiin ja napsia vähän valokuvia tänne lisäiltäväksi. Nyt lähden kuitenkin tiedustelemaan saanko viipyä tässä hostellissa vielä alkuviikon vai onko huomenna edessä muutto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti