sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Epämäärisiä kuvia epämääräisessa järjestyksessä epämääräiseltä käyttäjältä

Callaon aseman elokuvateatteri Tämä viikonloppu Madridissa meni hyvinkin turistina, sillä kämppikseni Ligian ystävä Sofia oli käymässä Lontoosta (molemmat ovat alunperin Portugalista) ja samalla Ligia ja tuutorini Christian iskivät kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja kierrättivät meitä ympäri kaupunkia. Nyt tulee siis niitä paljon pyydettyjä kuvia epämääräisessä järjestyksessä. Osa kuvista on otettu jo ennen tätä viikonloppua, mutta koettakaa elää sen(kin) kanssa. Tekniikkapuoli on näin sunnuntaina vahvasti hallussa, joten kirjoitan kuulumisista piakkoin erilliseen postaukseen.




Maisema hostellihuoneeni parvekkeelta aivan Solin naapurista. Pitkän ja hartaan kuvien säätämisen ja sähläämiseen jälkeen päädyin siihen, että lukijoiden on helpompaa kallistaa päätään, kuin minun saada kuvia käännettyä. Teen siis palveluksen tietokoneen ääressä jäykistyneille niskoillenne ja kehoitan muutaman kuvan kohdalla kallistamaan hieman päätänne vasemmalle saadaksenne oikean vaikutelman kohteesta. Kas noin, eihän se niin vaikeaa ole. Kiitos ja anteeksi!


Huoneeni Palacion alueella

Herkullinen tapas, sipsiä ja siankärsiä. Ei näytä pahalle ja makukaan ei ollut mikään kovin erikoinen, jos ei tiennyt mitä söi...

Puerta del Sol on Espanjan ja Madridin keskipiste. Tylsien patsaiden sijaan kuvasin kaljamainoksen!


Gran Via

Turistit taustallaan naapurin Palcio Real eli kuninkaanlinna

Asuntoamme lähin El Corte Ingles Callaon asemalla

Plaza de España.

Circulo de Bellas Artesin katolta oli huikeat näkymät yli Madridin, etenkin auringonlaskun aikaan!


Horisontissa siintävät lumihuippuiset vuoret, jotka ympäröivät Madridia

Pargue Retiro on puisto keskellä Madridia, keskellä on järvi, jossa voi soudella vuokraveneellä. Itse puistossa on paljon patsaita ja rakennuksia, kahviloita yms. Ja paljon madridilaisia viettämässä vapaapäiväänsä.

Ostin Retiron "kirpputorilta" huikean avaimenperään, joka tykkää mansikoista :)!

(ja taas voi jumpata sitä niskaa..) Miten iloinen voi ihminen olla, uudesta avaimenperästä, auringosta, lämpimästä säästä, sunnuntaista, hyvästä seurasta, suklaasta, mansikoista...?

(ja kun on vauhtiin päästy niin antaa mennä vaan..) Tekojärven lisäksi Retirosta löytyy myös tekojoki ja minitekovesiputous, cool!

 En ole ikinä ollut Madridissa näin tyhjällä metroasemalla, joten pakko oli napata kuva. (oisko pitäny välillä laittaa näitä kuvia toisinpäin niin vois välillä kallistaa päästä oikealle tasapuolisuuden nimissä?)

Tekojärvien, -lampien -jokien jne. lisäksi on tietysti oltava aito Kristallipalatsi


Kotikaudun nimikyltti




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti